Foto van de maand Februari / Maart 2011station Ede ligt er maar stil bij,In afwachting op een trein uit de sneeuw. December 2010

De winter van 2010-2011 ging markant van start. Al in november begon het stevig te vriezen en in december kwam daar de ene na de andere sneeuwsituatie bij.

Dan kon het dus gebeuren dat je langer op de trein moest wachten. Dat gaf een hoop soesa. Maar zo'n verstild winters plaatje heeft toch ook wel wat...

Maar nu in februari (2011) was er ogenschijnlijk weinig meer over van die stevige winter. Lange tijd schotelden de lange termijnverwachtingen ons een winters beeld voor maar telkens ging dat niet door, tot aan het staartje van februari / maart toen de kou en de luchtdruksituatie weer winters werd, maar toen was het eigenlijk al veel te laat en kon de winter geen vuist meer maken. Voor hen die van winterweer houden was dat natuurlijk erg jammer.

De modellen hadden het er deze winter erg moeilijk mee.

En dan dit: De Weerfotograaf bestaat al weer ruim 10 jaar! Kijk naar het overzicht van alle foto's van de Maand van het afgelopen decennium.

Copyright foto en tekst: Stefan Jak


Laatste wijziging: woensdag 13 december 2013

Bron: http://www.weerfotograaf.nl